Oprettet 6. maj 2024

Gul labrador, hvalpe, 3 uger , salgklar 30 maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 6.500. kr.
Placering
Placering
4970 Rødby



Annoncebeskrivelse

Gul labrador, mor er efter den gamle type og der er broholmer i 4 led, bedsteforældre er sorte.
Bedsteforældre er jagthunde, men mor bliver brugt som servicehund for. mennesker med specielle behov. De 2 billeder med mennesker, der er hun med på arbejde. Samt har lært at samle vasketøj op fra gulv og vaskemaskine hvis jeg taber det, da jeg har gigt og nogle gange svært ved at bukke mig. Hun har fra hvalp været lydig fra dag 1 og kan med alle hunde og mennesker. De fleste er meget imponeret over hendes blide væsen overfor alle
Far er stadig ung og har ikke prøvet så meget, men kommer ud af en service hundefamilie. Han er mere retriver typen, sporty og slank. Med masser af energi.
Hvalpene er igang med at få tissetræning og vil blive miljøtrænet, fodret med eukanuba og Barf ( råt foder) da begge forældre fodres med råt kød.
Hvalpene have mødt andre hunde, mødt børn og kørt i bil, samt blive vaccineret og chippet, inden de flytter hjemmefra mor. De vil også have lært at respektere min frikanin og hønsene jeg har i haven. Det første kuld Carrie havde, kunne komme på indkald og var renlige her hos mig da de var 8 uger gamle. De bor inde i stuen her hos mig, og vil derfor være udsat for almindelig dagligdags lyde.
I er velkomne til at komme og kigge. Hvalpen er først reserveret når der er betalt depositum på 1500 kr. som ikke betales tilbage hvis købet fortryder og modregnes i købsprisen når man henter hvalpen den 30 maj.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;