Oprettet 7. maj 2024

Husky/Kongepuddel, hvalpe, 2 uger , salgklar 17 Juni

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.500. kr.
Placering
Placering
7990 Øster Assels



Annoncebeskrivelse

Utrolig søde og unikke hvalpe.
3 piger og 2 drenge. Hvalpene er en blanding mellem en Siberian Husky og Konge puddel.
Det er en utrolig intelligent, social og skøn familie hund med en masse energi og et helt unikt udseende. Det er en mellem størrelse hund som kommer til at veje imellem 18-24 kilo. Det er ikke en 100% allergivenlig hund men pelsen vil være betydelig anderledes med kongepuddlen som far. Blandingsracen kræver pelspleje.

Hvis man er interesseret i at se billeder samt beskrivelser af samme blanding er det muligt at søge blandings racen på nettet for mere viden (Huskydoodles, siberpoos, huskypoo, Siberian poodle) samt er der også en Facebook side (for the love of siberpoos and huskypoos) Man er også velkommen til at stille os spørgsmål. Loke (kongepuddel) som er faren til hvalpene er en utrolig social, energisk og en rigtig skøn familie hund. Det samme med Saga som er moren (Siberian Husky), hun er en meget familie venlig hund som hviler i sig selv, altid venlig og imødekommende overfor alle mennesker, børn og dyr. Begge forældre er sunde og raske. Hvalpene bliver socialiseret en hel masse både iblandt voksne, børn og andre dyr. De er en del af familie og bor i huset med os, alle hvalpene har en form for blå øjne, enten to forskellige eller helt blå. Prisen på en hvalp er 8500kr.
Depositum er 2500kr det bliver ikke betalt tilbage hvis man springer fra, resten af beløbet betales når man henter hvalpen. Hvalpene kommer til dyrlæge inden afrejse hvor de bliver vaccineret, chippet og sundhedstjekket. Her hos os får de også ormekur samt loppekur.
Der medfølger sundhedsbog og en lille pose mad. Vi befinder os på sydmors 7990 Øster Assels.
Hvalpene er 8 uger d. 17 juni.
Kontakt på. telefon eller . telefon Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;